Videoproduktion kræver også de rette omgivelser

04 maj 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Man kan blandt andet have haft en nok så god idé med, hvad man ville lave af videoproduktion i København.

Faktisk havde man fået fat i nogle kyndige folk til at tage sig af det, og man havde også noget nogenlunde udstyr; og der var endda folk, som der kunne en smule skuespil, hvilket var påkrævet til denne opgave.

Man må endda indrømme, at folket endte med at komme hjem med en ret så fornuftig produktion, hvor billedkvaliteten var god, og lyden kunne da også gå an.

Men det skærmer så, at man tydeligvis har haft problemer med at se skoven for bare træer, for der er desværre noget, som der virkelig tager fokus i denne video:

Den er optaget det helt forkerte sted.

Man havde da tænkt over, hvor man ville filme, men man ville egentlig mest at alt være et sted, som man ikke skulle spærre af, og hvor man kunne være i nogenlunde fred.

videoproduktion

Der skal findes nogle gode steder til en videoproduktion

Men i selve videoen kan man se nogle folk i baggrunden, der slet ikke hører til, og der er endda larm længere væk, som der ødelægger stemningen i optagelsen og forpurrer selve indtrykket af, hvad man skal opleve.

Men det værste er nok, at omgivelserne slet ikke flugter med den vision, som man havde med videoen, for den stemning, som man gerne ville skabe, passer slet ikke sammen med, hvor produktionen udspiller sig.

Selv sådan noget som lyset fungerer slet ikke, og man kan endda se, at det afspejler sig i de folk, der er med, at de ikke kan leve sig ind i, hvor de skal forestille at være og hvem, de er, fordi omgivelserne ikke er synkroniserer med, hvor man befinder sig.

Derfor skal man tage sig tiden til at finde det rette sted, hvor man vil lave denne videoproduktion i god tid.

Flere Nyheder