Her kan du få hjælp til udvikling af IR teknologi

30 november 2019
admin

Du er sikkert bekendt med mange moderne og nye forkortelser og udtryk, som beskriver den nyeste teknologi i produkter og løsning. Det er sket meget med den teknologi vi anvender i dag. Den har gennem de sidste mange år været i markant udvikling, hvorfor vi også finder nye og smarte produkter på markedet, der både gør hverdagen nemmere og mere enkel for forbrugeren. Det betyder også, at den samme teknologi kan videreudvikles i nye produkter og løsninger, der kan være med til at løse de daglige udfordringer vi typisk står over for. Når vi konstant bliver præsenteret for nye produkter og teknologierne bag det, kan det være svært at overskue og huske på, så vi forholder os måske mere bare til den endelig slutprodukt samt hvilke udfordringer det løser i din dagligdag. Dermed overvejer vi nok ikke så meget den teknologi der lægger bag det produkt vi bruger. 

Hvor anvendes IR Teknologi?

Hvis vi tager udgangspunkt i en mobiltelefon, så kender du måske IR teknologi. Hvis ikke så er du langt fra den eneste, da mange forbinder det med en ny eller avanceret teknologi og derfor ikke ved hvad det er. Mobiltelefoner er nogle af de produkter som har benyttet sig af IR teknologi, som nok også er bedre kendt som infrarød. Her er det helt tilbage fra dengang Nokia og Sony Ericsson udviklede modellerne 3210, 3310 og 5500. Det er alle telefoner, som var moderne og fremme i tiden dengang inden smartphonen kom ind i billedet. Her var det både dyrt og besværligt at overføre billeder og lydfiler til hinanden. Man installerede derfor IR teknologi i telefonerne, så de smart og enkelt kunne overføre data til hinanden. 

Netop IR teknologi er noget som stadig den dag kan bruges i mange forskellige opgaver og løsninger. Hvis du derfor er en virksomhed har behov for at integrere teknologien i en af dine produkter, bør du tage en dialog med Netek, som har arbejdet med denne teknologi siden 1988.

Flere Nyheder